ANTALYA / FİNİKE - Finike Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

May

BAKANLIĞIMIZIN HAZIRLADIĞI MESLEĞİM GELECEĞİM VE KARİYERİM WEB SİTESİNE ULAŞMAK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKİ TIKLAYINIZ.

May

Milli Eğitim Bakanlığı, Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğüne bağlı okul ve kurumlarda uygulanmak üzere hayata geçirilen “Ben Her Yerde Varım” projesi kapsamında okulumuz Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme Alan öğrenci ve öğretmenleri bölgemizin tarihi ve coğrafi güzelliklerini keşif amaçlı, Olimpos, Çıralı, Yanartaş bölgesine gezi düzenlemişlerdir, keyifli ve eğlenceli geçen bu gezide emeği geçenlere teşekkür ederiz.

May

Okulumuzu ziyarete gelen Hasyurt Ortaokulu 8. sınıf öğrencilerine alan tanıtımı yapıldı.

May

24/04/2024 Tarihinde okulumuz Bilişim Teknolojileri Alanı öğrencileri için konferans salonumuzda kariyer günleri etkinliği düzenlendi.

May

17/04/2024 Tarihinde okulumuz konferans salonunda elektrik-elektronik teknolojisi alanında kariyer günleri etkinliği düzenlendi.

Haz

Meslek Liselerinde 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılıyla Beraber Değişen Sistem Öğrencilerimize 12. Sınıfta 4 Farklı İçerikle Üniversiteye Hazırlık Sınıfı İmkanı Veriyor.