ANTALYA / FİNİKE - Finike Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Zekeriya ATAN - Okul Müdürü

1979 yılında Van´da doğdum. İlk ve orta öğrenimimi Atatürk İlköğretim Okulunda bitirdim. 1997 yılında Van Ticaret Meslek Lisesini bitirdim. 1998 yılında Selçuk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümünü kazandım. 2002 yılında mezun olduktan sonra ücretli öğretmenlik yaptım. 2003 yılında Hakkari Anadolu Lisesinde Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni olarak göreve başladım. Bu okulda 4 yıl çalıştıktan sonra Atatürk Anadolu Lisesinde 2 yıl görev yaptım. 2009 yılında Van Şehit Koray Akoğuz Lisesine tayin oldum. Aynı yılın ikinci döneminde Van İMKB Anadolu Öğretmen Lisesinde göreve başladım. Aynı okulda öğretmenlik, sonrasında da 3 yıl pansiyon müdür yardımcılığı görevinde bulundum. 2012 yılında Finike Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine; aynı yılın ikinci döneminde Kumluca Anadolu Öğretmen Lisesine tayin oldum. 2013 yılında Finike Anadolu Lisesine Müdür Yardımcı olarak atandım. Bu okulda 5 yıl müdür yardımcılığı; 2 yıl Müdür Başyardımcılığı görevlerini yürüttüm. 2020 yılında Finike Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine Okul Müdürü olarak atandım. Halen bu görevi yürütmekteyim. Evliyim 2 kızım, 1 oğlum var.